Canvi en les actuals adscripcions de les escoles de Salt als instituts

0
1326

Canvi en les actuals adscripcions de les escoles de Salt als instituts

El passat 28 de juny, en el Consell Escolar Municipal, es va aprovar la creació d’una comissió que durant el primer trimestre del curs 2016-2017 debatrà i finalment proposarà un canvi en les actuals adscripcions de les escoles de Salt als instituts.

Aquesta comissió està formada per un representant de cada sector (pares i mares, directors, mestres, PAS, polítics) que portarà una proposta ja consensuada amb el seu sector.

La situació actual i la problemàtica que això comporta i que és la que ha motivat la creació d’aquesta comissió i la necessitat de fer un canvi en l’estat actual de les adscripcions.

Hi ha dues escoles a Salt, Veïnat i Mas Masó, que tenen adscripció única, l’Institut Vallvera, mentre que les altres tenen una doble adscripció, Salvador Espriu i Salvador Sunyer.

Això genera una desigualtat en les condicions a l’hora de triar institut i accedir a la opció triada.

Adjuntem també ernllaç el resum de la última trobada. La propera reunió de la comissió serà el 27 d’octubre, així que abans es trobaran les ampes per valorar la proposta que fa Ensenyament i acordar la nostra posició.

Per tant us animem a fer-nos arribar via e-mail les vostres opinions per a traslladar-ho a la propera reunió que serà la setmana vinent.

https://drive.google.com/file/d/0B4aqG3sG_YH9eFllbzFHb0taMEU/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B4aqG3sG_YH9ZjlCYkpWd0k5dGs/view?usp=sharing

Moltes gràcies,

 

AFA Les Arrels