l’AFA solidària amb La Marató

Activitat solidària per La Marató:

Un any mes l’AFA l’escola les arrels ha dut a terme la jornada solidaria amb la Marato de TV3. Durant tot el matí s’han fet tallers de pintura, dibuixos i manualitats nadalenques per nens i nenes. Els pares, mares , germans, amics i familiars han participat en la decoració d’un del laterals del barracó blanc, on es s’ha pintat un mural amb el nom de l’escola Les Arrels, dissenyat per l’Alex Martin.

Galeria de Fotos La Marato 2017

Anys Anteriors

El mateix diumenge de La Marató, duem a terme una activitat solidària on participen directe i indirectament els nens i nenes de l’escola

Al 2012 i 2013 hem realitzat xocolatades solidàries on es convida a tothom (famílies de l’escola, amics, veïns…) a venir i fer un donatiu d’import voluntari i que es farà en nom de l’AMPA de l’escola a la Marató de TV3.

Alguns pares de l’escola elaboraran personalment la xocolata amb els ingredients que ens han donat de forma altruista el centre que gestiona el menjador escolar

Al 2014 gràcies a col·laboració d’una mare de l’AMPA que ens va oferir un gran espectacle i a la col·laboració de moltes altres famílies, varem dur a terme un Espectacle infantil i concurs de coques solidàries!!