ANEM A LA NEU!! DIA 24 DE FEBRER

0
1812

Benvolgudes famílies,

Preparem la 30ª sortida d’Arrels en Família i tornem A LA NEU!!!

Anirem a l’estació d’esquí més propera a casa nostre, a Wallter 2000 (www.vallter2000.cat)  I per donar-vos la màxima comoditat organitzem la sortida per anar tots plegats amb autobús.

DIA:  24 de febrer 2018

HORA DE SORTIDA: les 7:30h…molt puntuals!!!  Arribada a pistes 9:30h

HORA DE TORNADA: Sortida de pistes a les 16:30 per arribar cap a les 18:30 a SALT

LLOC de sortida i arribada: Escola Les Arrels de SALT

El preu per persona pel viatge d’anada i tornada serà entre 10 i 12 euros depenent dels que siguem pel lloguer d’un autobús amb més o menys places.  Caldrà que es faci la reserva mitjançant pagament previ. Podeu anar responent de la disponibilitat i voluntat de venir per les vies de sempre (email, whatsapp, paper bústia, xarxes socials,…).

L’AFA organitza el transport per tal de poder gaudir tots plegats de la comoditat del viatge sense conduir i passar l’estona del trajecte junts i engrescats.

Un cop a l’estació es tindrà plena llibertat per gaudir de la neu de la manera que més es prefereixi. També anirà a càrrec de cada família les seves despeses per a aquell dia (àpats que es vulguin fer: portar entrepans o pic-nic de casa, menjar als restaurants de l’estació….i també la compra de forfaits per a la zona de trineus o esquí a pista).

Creiem que és una oportunitat molt bona de portar als infants a la neu que de forma individual no seria tan accessible i per aquest motiu podeu portar a família o amics també a la sortida.

IMPORTANT!! Respectar els horaris de sortida tant de Salt com de l’estació.

L’Autobús disposa de cinturons de seguretat en tots els seients lligats a la cintura. TOTS ELS OCUPANTS han de seure en un seient de forma individual. CAP PERSONA (ni tan sols els nadons) seuran a la falda, caldrà doncs una cadira expressa per als menors de 1 any. Tota la resta d’edats aniran asseguts al seient pertinent.

L’empresa no posa cap impediment en dur cadascú la cadireta homologada del seu cotxe però adverteix que el poc espai entre seient i seient fa incòmode pel nen/a tenir les cames encongides.

Us esperem a tots i totes per gaudir d’allò més de la jornada blanca i de diversió!!!

AFA les Arrels

Comissió d’Arrels en Família